Doporučujeme

HOTELHOUSE.cz

 

Portál o hotelech, pensionech a spa resortech...

Letenky, tipy na cestování, golfová hřiště, restaurace, bary, kavárny a vinárny.

image_9728

Restaurace The Artisan rozšiřuje svoji večerní nabídku

Hosté se mohou těšit na originální kulinářský zážitek pod taktovkou šéfkuchaře Dajvida Rejhona přinášející to nejlepší z českých farem, řek, lesů a zahrad.

The Artisan, restaurace pražského hotelu Marriott, tento týden rozšiřuje svůj provoz a hostům bude své nové večerní ala carte menu podávat od pondělí do soboty vždy od 18 do 23 hodin, středeční a čtvrteční večery budou navíc zpestřeny živým hudebním vystoupením. Originální koncept restaurace je inspirován chutěmi moderní české kuchyně a klade důraz na využití sezónních surovin z vlastní produkce a od lokálních farmářů, poctivou řemeslnou výrobu a udržitelnost provozu.

Restaurace The Artisan rozšiřuje svoji večerní nabídku

„Jsme moc rádi, že můžeme hostům konečně plně představit večerní koncept naší restaurace The Artisan. Nové menu jsem sestavil se svým týmem a je inspirováno dlouhodobou spoluprací s našimi osvědčenými lokálními farmáři a dodavateli,“ říká šéfkuchař David Rejhon.

Hosté The Artisan budou moci předkrmy a hlavní chody vybírat hned z několika kategorií, podle toho, odkud pochází hlavní ingredience jednotlivých pokrmů: farma, řeka, zahrada či pole a les. Mezi delikatesy z nabídky předkrmů patří určitě hovězí tatarák z plemene Čestr připravovaný přímo před hosty, uzené kachní prso s rebarborou a domácím pampeliškovým medem a tradiční kulajda s nakládanými houbami, křepelčím vejcem a koprem. „Při sestavování menu vždy dbáme na rozmanitost chutí, a tak jsme jako hlavní chody na závěr letní sezóny zařadili například jesetera s kedlubnou a kaviárem z Rieslingu, naší „artisanskou“ svíčkovou s karlovarským knedlíkem a vegetariáni si jistě pochutnají třeba na grilovaném květáku s vejcem 62 a ořechy nebo hlívě ústřičné s pohankou, klíčky jehličí a jalovcem,“ představuje vybrané pochoutky z hlavního menu David Rejhon. „Nechybí samozřejmě ani top výběr stařených hovězích steaků z Josper grilu či vepřová pečeně, které si hosté mohou dochutit našimi domácími omáčkami z pepře a rumu, máku a švestky nebo kmínu a piva,“ dodává.

Restaurace The Artisan rozšiřuje svoji večerní nabídku

Menu restaurace je vždy připravováno v úzké spolupráci s ověřenými farmáři působícími v okruhu 200 kilometrů od Prahy, což zajišťuje udržitelnost při přepravě surovin. Mezi dvorní dodavatele masa nejvyšší kvality patří A-maso, restaurace již dlouhodobě spolupracuje také s rodinnou farmou Kalendova Chabrybárna z Prahy, dodávající vždy čerstvé ryby z venkovních rybníků napájených přírodním pramenem, a rovněž se Sluneční farmou Vykáň, známou pro organické pěstování desítek druhů paprik, rajčat a dalších jedinečných odrůd zeleniny, ovoce a bylin. Šéfkuchař a jeho tým rovněž hojně využívají vlastní zahrádku a vnitřní kultivátor, kde pěstují vlastní bylinky, jedlé květy a výhonky, které používají nejen k obohacení chuti pokrmů, ale také k výrobě vlastních olejů, octů či sirupů.

Restaurace The Artisan rozšiřuje svoji večerní nabídku

Restaurace The Artistan je proslulá svou otevřenou, „divadelní“ kuchyní, kde hosté mohou pozorovat přípravu své večeře v reálném čase, a také pro svůj interaktivní servis, během kterého se od obsluhy a kuchařů dozvědí více informací o jednotlivých pokrmech a surovinách, které byly k jejich přípravě použity. Šéfkuchař David Rejhon má zkušenosti z předních restaurací v New Yorku či Vietnamu a působil i v domácím Zátiší či cateringu White Circus od Ambiente.


Více informací naleznete na: www.theartisan.czinstagramovém nebo facebookovém profilu restaurace.

 

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

 

 

Generální partneři portálu:

 

Partneři portálu:

     

 

Další portály mediální skupiny HMG:

        

     CELEBRITYHOUSE.cz

 

TOPlist